Røsnæs Udvikling og beboerfoening

– Støtte til nyt Kajakhotel

Vi søger tilskud til opførelse af et kajakhotel og opbevaringsrum på ca. 60 kvm. på Røsnæs Havn.

Efter indvielsen og ibrugtagningen af Aktivitetshuset er der blevet etableret en havkajakklub med over 20 medlemmer og der er andre 70 interesserede som ønsker at blive medlemmer eller anvende de nye faciliteter i Aktivitetshuset samt låne/leje de 13 havkajakker foreningen har indkøbt.

Til disse 13 havkajakker mangler vi et opbevaringssted. Der er desuden henvendelser fra andre som har havkajakker, om det er muligt og få sin kajak opbevaret.

I øjeblikket står kajakkerne i en lade, hvilket ikke er hensigtsmæssigt, når kajakkerne skal tranporteres til havnen på instruktionsdagene. For at styrke kajakafdelingen vil vi opføre et kajakhotel.

Støttebeløb:

119.990 kr.

Kommune:

Kalundborg

Projektholder:

Røsnæs Udvikling og beboerfoening

Grøn pulje: Frist 17.1 2020

Der er lavet en ny pulje øremærket projekter, der fremmer bæredygtig udvikling og grøn omstilling.

Alm. pulje: Frist 27.3 2020

2020 er sidste år i programperioden. Derfor uddeles 2020-støtten på én gang. Denne pulje kan søges af alle.

Forstå LAG-ordningen

At søge LAG-midler kræver en vis forberedelse. Forstå, hvordan det fungerer.

Lad dig inspirere af vores mange projekter

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi og vejledningen om tilskud fra LAG-midler, da de danner rammen for vores arbejde.

Michella Schack

Koordinator

Tlf: 42 47 00 58

Alle hverdage
8.30-15.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Koordinator

Tlf: 30 45 93 91

Alle hverdage
8.30-12.30

LAG Midt-NordvestSjælland

LAG Midt-Nordvestsjælland er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne i Lejre, Holbæk, Sorø, Odsherred og Kalundborg kommuner. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende i en af de fem kommuner kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at kontakte en af vores koordinatorer.

Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.

Gå til EU’s officielle side for Landbrug og Udvikling af Landdistrikter: http://ec.europa.eu/agriculture/rural-development-2014-2020/index_da.htm