Dansk Hulebyg

– Støtte til unikt børnelaboratorium

Dansk Hulebyg ønsker at skabe et åbent unikt sted, et hulebygger-laboratorium for børn. I laboratoriet vil vi eksperimentere med byggematerialer, design, arkitektur, teknik, værktøj, bæredygtighed, matematik, læring og leg for at inspirere skoler, børnefamilier, bedsteforældre, lærere, håndværkere og børn til at bygge sammen i naturen. Vi vil skabe et pulserende centrum med en række partnere på tværs af fag, alder, etnicitet, frivillighed, fonde, institutioner, private firmaer, organisationer og kommunale grænser for at udbrede glæden ved og viden om hulebyggeri.

Projektet omfatter ombygning og renovering af en ældre lejrskole-ejendom på Skælskørvej 48, 4180 Sorø ift isolering, brandsikkerhed, udvidet kapacitet til 30 personer, bæredygtig energi m.m. Lejrskolen ombygges til at rumme et køkken alrum der åbnes til kip med hems, to sovesale og nye toiletter og badefaciliteter. Derudover etableres et bæredygtigt værksted og udendørsfaciliteter altsammen i perioden sommer 2017 – sommer 2018.

Støttebeløb:

400.000 kr.

Kommune:

Sorø

Projektholder:

Dansk Hulebyg

Næste ansøgningsdato 27.1

To ansøgningsfrister i 2022: 27. januar og 28. april. Gå i gang i god tid og søg vejledning hos koordinatorerne.

Få overblik over processen

Der er mange formelle krav til, hvordan du søger, dokumenterer og får udbetalt støtte.

Søg tilskud

Ansøgningen laves i et digitalt ansøgningssystem. Sæt dig godt ind i det på forhånd.

Lad dig inspirere af vores mange projekter

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinatorer er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi og vejledningen om tilskud fra LAG-midler, da de danner rammen for vores arbejde.

Michella Schack

Michella Schack

Sekretariatsleder

Tlf: 42 47 00 58

Alle hverdage
8.30-15.00

Stig Andersen

Stig Andersen

Koordinator

Tlf: 30 45 93 91

Alle hverdage
8.30-15.00